Kick-starttaa IT-urasi ja rakenna vankka perusta menestykselle


Nosta verkkokokousten taso näillä vinkeillä!

Hallitse etäpalaverit

Ota etäkokoukset haltuun

Oletko koskaan poistunut verkkokokouksesta tuntien olosi sekavammaksi kuin sinne liittyessäsi? Tervetuloa virtuaalisen väärinkäsityksen maailmaan! Nyt avaan sinulle verkkokokousten sokkeloa. Usein unohdamme, että digitaalisella alueella liikkuessamme on omat sääntönsä. Joten, miten saat äänesi kuuluviin tallaamatta digivarpaille? Otetaan selvää.

Verkkokokoukset ovat nykyään normi, mutta niissä on sudenkuoppansa, joihin jopa kokeneet ammattilaiset voivat kompastua. Yleiset virheet, kuten päälle puhuminen, videon tehottoman käytön tai multitaskauksen harjoittaminen, voivat muuttaa tuottavan istunnon kaoottiseksi sekamelskaksi.

Aloitetaan päälle puhumisesta. Virtuaalisessa kokouksessa se ei ole vain epäkohteliasta; se on häiritsevää. Kun joku puhuu, anna heille tilaa. Käytä ominaisuuksia kuten “nosta käsi” ilmaistaksesi, että sinulla on sanottavaa, ja odota aina vuoroasi.

Teams-kokousten taikaa

Seuraavaksi, puhutaan videosta. Videon tehoton käyttö voi johtaa osallistumattomuuteen ja väärinymmärryksiin. Jos mahdollista, pidä kamera päällä osoittaaksesi sitoutumisesi ja käytä visuaalisia vihjeitä. Ota katsekontaktia katsomalla kameraan, ei vain näyttöön.

Multitasking kokousten aikana saattaa tuntua tuottavuuden lisäykseltä, mutta se on kommunikaation tappaja. Se pirstoittaa huomiosi ja voi johtaa tärkeiden asioiden ohittamiseen. Ole läsnä, sulje ne ylimääräiset välilehdet ja keskity käsillä olevaan kokoukseen.

Tässä muutamia vinkkejä, kuinka parantaa verkkovuorovaikutustasi:

  • Käytä mykistystä puhuessasi vähentääksesi taustamelua.
  • Valmistele ja jaa asialista pitääksesi kokouksen raiteillaan.
  • Tarjoa selkeät toimintakohteet ja seuraa toteutumista kokouksen jälkeen.
  • Kannusta osallistumiseen esittämällä avoimia kysymyksiä.
  • Käytä työkaluja, kuten jaettuja dokumentteja, reaaliaikaisen osallistumisen edistämiseksi

Virtuaalikokousten hallinta ei ole vain teknistä tietämystä. Kyse on sellaisen tilan luomisesta, jossa viestintä kulkee sujuvasti ja kaikkia osallistujia kuullaan. Tämä käytännöllinen virtuaalinen etiketti vie sinut pitkälle.


Ota yhtettä

Toimi nopeasti, sillä tämä voi olla yksi loppuelämäsi tärkeimpiä päätöksiä.
Seuraavana:

Edellinen: